Receptura catering zrodził się z naszej miłości do gotowania i dzielenia się jedzeniem. Chcieliśmy rozwijać naszą pasję i dzielić się naszymi tradycjami kulinarnymi i tak powstała koncepcja cateringu. Działamy na rynku od 2020 roku, ale nasze doświadczenie sięga znacznie dalej. Łącznie w kuchniach hotelowych, restauracyjnych, cateringowych, cukierniach i piekarniach (w Polsce i za granicą) spędziliśmy ponad 20 lat. Zdobyta tam wiedza i znajomość gastronomii są podstawą naszego cateringu i pomagają nam w przygotowywaniu eventów na różną skalę.
Mamy doświadczenie w organizowaniu kameralnych imprez, jak i wymagających cateringów dla 500 osób. Nasze potrawy cieszą się też powodzeniem na weselach, chrzcinach, jubileuszach. Do każdego takiego eventu podchodzimy indywidualnie, dlatego oprócz dostępnej na naszej stronie ofercie obiadowej czy finger food, przygotowujemy też menu indywidualne: mogą to być dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe. Lubimy też wyzwania, dlatego naszą specjalnością są eventy tematyczne: Eco Day, Dzień Czekolady, Kwiatowy Dzień.
Filarem naszej działalności jest doskonała znajomości gastronomii, kunsztu kulinarnego oraz poziom wykonywanej obsługi. Dlatego właśnie wiemy, że oprócz smaku w cateringu ważna jest również wysoka jakość i świeżość produktów. Dopracowujemy każde nasze danie i staramy się, żeby nasze przekąski zaskakiwały nie tylko smakiem, ale też wyglądem. Przykładamy również uwagę do ich transportu wszelkich kwestii logistycznych. Zależy nam na długiej współpracy z naszymi klientami – wielu z nich korzysta z naszych usług wielokrotnie. Odbieramy to jako największy komplement, który jeszcze bardziej motywuje nas do pracy.
Receptura catering zrodził się z naszej miłości do gotowania i dzielenia się jedzeniem. Chcieliśmy rozwijać naszą pasję i dzielić się naszymi tradycjami kulinarnymi i tak powstała koncepcja cateringu. Działamy na rynku od 2020 roku, ale nasze doświadczenie sięga znacznie dalej. Łącznie w kuchniach hotelowych, restauracyjnych, cateringowych, cukierniach i piekarniach (w Polsce i za granicą) spędziliśmy ponad 20 lat. Zdobyta tam wiedza i znajomość gastronomii są podstawą naszego cateringu i pomagają nam w przygotowywaniu eventów na różną skalę.
Mamy doświadczenie w organizowaniu kameralnych imprez, jak i wymagających cateringów dla 500 osób. Nasze potrawy cieszą się też powodzeniem na weselach, chrzcinach, jubileuszach. Do każdego takiego eventu podchodzimy indywidualnie, dlatego oprócz dostępnej na naszej stronie ofercie obiadowej czy finger food, przygotowujemy też menu indywidualne: mogą to być dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe. Lubimy też wyzwania, dlatego naszą specjalnością są eventy tematyczne: Eco Day, Dzień Czekolady, Kwiatowy Dzień.
Filarem naszej działalności jest doskonała znajomości gastronomii, kunsztu kulinarnego oraz poziom wykonywanej obsługi. Dlatego właśnie wiemy, że oprócz smaku w cateringu ważna jest również wysoka jakość i świeżość produktów. Dopracowujemy każde nasze danie i staramy się, żeby nasze przekąski zaskakiwały nie tylko smakiem, ale też wyglądem. Przykładamy również uwagę do ich transportu wszelkich kwestii logistycznych. Zależy nam na długiej współpracy z naszymi klientami – wielu z nich korzysta z naszych usług wielokrotnie. Odbieramy to jako największy komplement, który jeszcze bardziej motywuje nas do pracy.
Receptura catering zrodził się z naszej miłości do gotowania i dzielenia się jedzeniem. Chcieliśmy rozwijać naszą pasję i dzielić się naszymi tradycjami kulinarnymi i tak powstała koncepcja cateringu. Działamy na rynku od 2020 roku, ale nasze doświadczenie sięga znacznie dalej. Łącznie w kuchniach hotelowych, restauracyjnych, cateringowych, cukierniach i piekarniach (w Polsce i za granicą) spędziliśmy ponad 20 lat. Zdobyta tam wiedza i znajomość gastronomii są podstawą naszego cateringu i pomagają nam w przygotowywaniu eventów na różną skalę.
Mamy doświadczenie w organizowaniu kameralnych imprez, jak i wymagających cateringów dla 500 osób. Nasze potrawy cieszą się też powodzeniem na weselach, chrzcinach, jubileuszach. Do każdego takiego eventu podchodzimy indywidualnie, dlatego oprócz dostępnej na naszej stronie ofercie obiadowej czy finger food, przygotowujemy też menu indywidualne: mogą to być dania wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe. Lubimy też wyzwania, dlatego naszą specjalnością są eventy tematyczne: Eco Day, Dzień Czekolady, Kwiatowy Dzień.
Filarem naszej działalności jest doskonała znajomości gastronomii, kunsztu kulinarnego oraz poziom wykonywanej obsługi. Dlatego właśnie wiemy, że oprócz smaku w cateringu ważna jest również wysoka jakość i świeżość produktów. Dopracowujemy każde nasze danie i staramy się, żeby nasze przekąski zaskakiwały nie tylko smakiem, ale też wyglądem. Przykładamy również uwagę do ich transportu wszelkich kwestii logistycznych. Zależy nam na długiej współpracy z naszymi klientami – wielu z nich korzysta z naszych usług wielokrotnie. Odbieramy to jako największy komplement, który jeszcze bardziej motywuje nas do pracy.
Jesteśmy grupą branżowych zapaleńców, którzy od kilkunastu lat działają na rynku eventów. Mamy ambicję stale rozwijać funkcjonalności naszego serwisu i dostarczać usługi, które w pełnym wymiarze opierają się na zasadzie win-win.